Πλουσιοπάροχο και συναρπαστικό ινδικό μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον ...

Πλουσιοπάροχο και συναρπαστικό ινδικό μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο με όλες τις ινδικές γεύσεις φτιαγμένες στην αυθεντική (και κορυφαία) εκδοχή τους, στο “Ιndian Curry Restaurant” στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Read more

8€ από 15€ για δύο (2) αντρικά ή δύο (2) παιδικά κουρέματα, λουσιμο & φορμαρισμα, μία ...

8€ από 15€ για δύο (2) αντρικά ή δύο (2) παιδικά κουρέματα, λουσιμο & φορμαρισμα, μία προσφορά απο το Αngel hair & body στη Θεσσαλονίκη – έκπτωση 47%.

Read more

49€ από 650€ για άμεση λιποαναρόφηση χωρίς νυστέρι με την επαναστατική φόρμουλα PRF ...

49€ από 650€ για άμεση λιποαναρόφηση χωρίς νυστέρι με την επαναστατική φόρμουλα PRF CAVITATION με άμεση απώλεια 2-3 πόντων από την πρώτη κιόλας συνεδρία για την καταπολέμηση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας ( με 3 συνεδρίες ) και σε συνδιασμό με το μοναδικό PROELLUXE VIBRATION την επανάσταση στο λεμφικό αδυνάτισμα κυτταρίτισα και ευεξία ( με 10 συνεδρίες ) για να χάσετε άμεσα πόντους και κιλά & παρακολούθηση με διατροφικό πρόγραμμα 2 μηνών και 10 (δέκα) συνεδρίες στο μοναδικό μηχάνημα slim line, μία προσφορά απο το Αngel hair & body στη Θεσσαλονίκη – έκπτωση 92%.

Read more

9€ από 14€ για ένα ( 1 ) ημιμόνιμο μανικιούρ με βερνλικι διαρκείας, μία προσφορά από ...

9€ από 14€ για ένα ( 1 ) ημιμόνιμο μανικιούρ με βερνλικι διαρκείας, μία προσφορά από τα Executive στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης – έκπτωση 36%!

Read more

Ανδρικό Κούρεμα+Λούσιμο+Styling – Θεσσαλονίκη Ανδρικό Κούρεμα+Styling – 6€ για ένα ...

Ανδρικό Κούρεμα+Λούσιμο+Styling – Θεσσαλονίκη Ανδρικό Κούρεμα+Styling – 6€ για ένα Ανδρικό Κούρεμα, ένα Λούσιμο και Styling ή 10€ για ένα Κούρεμα ένα Λούσιμο και Δώρο μια Θεραπεία Τριχόπτωσης με βλαστοκύτταρα ή μια αγωγή για Ξηροδερμία και Λιπαρότητα με φυτικά έλαια και peeling (Έκπτωση 50%), από το κομμωτήριο «Hair Shine» στη Θεσσαλονίκη!!!

Read more

Θεσσαλονίκη Σεμινάριο Μασάζ – Oλοκληρωμένο Επαγγελματικό Eκπαιδευτικό ...

Θεσσαλονίκη Σεμινάριο Μασάζ – Oλοκληρωμένο Επαγγελματικό Eκπαιδευτικό Σεμινάριο με Ταχύρυθμα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Μαθήματα Μασάζ Σώματος, Προσώπου και Άκρων σε συνδυασμό με χρήση αιθέριων ελαίων, διάρκειας 16 ωρών με 280€ από 560€ (Έκπτωση 50%)! Το σεμινάριο πραγματοποιείται μέσα στο χώρο του νέου «Κέντρο Σωματικής Υγείας» στη Θεσσαλονίκη και μετά το πέρας του, Χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου!!!

Read more

13€ για δύο θήκες και μία μεμβράνη προστασίας μπρος – πίσω όψης για το αγαπημένο ...

13€ για δύο θήκες και μία μεμβράνη προστασίας μπρος – πίσω όψης για το αγαπημένο σας iPhone 4/4S ή 15€ για το καινούργιο σας iPhone 5!! Επιλογή από μια μεγάλη γκάμα από θήκες πλαστικές ή σιλικόνης, δερματίνη flip ή φάκελος, από την Sulehria Store και με πανελλαδική αποστολή, αρχικής αξίας 26€ και 29€ αντίστοιχα. Έκπτωση 50%

Read more

5€ από 10€ για (1) ένα γυναικειο κούρεμα ή ανδρικό ή παιδικό ένα (1) λούσιμο και spray ...

5€ από 10€ για (1) ένα γυναικειο κούρεμα ή ανδρικό ή παιδικό ένα (1) λούσιμο και spray λάμψης μαλλιών, από το Elite Hair Nails στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – έκπτωση 50%.

Read more

Hμιμόνιμο μανικιούρ & πεντικιούρ με πλήρη περιποίηση, απλά ή γαλλικά και με ...

Hμιμόνιμο μανικιούρ & πεντικιούρ με πλήρη περιποίηση, απλά ή γαλλικά και με δυνατότητα κανονικής βαφής για όσες το επιθυμούν, από τα «Viva la Vita»!

Read more

Χτένισμα+Λούσιμο+Θεραπεία – Θεσσαλονίκη Κούρεμα| Χτένισμα+Θεραπεία – 7€ για ...

Χτένισμα+Λούσιμο+Θεραπεία – Θεσσαλονίκη Κούρεμα| Χτένισμα+Θεραπεία – 7€ για ένα Κούρεμα, ένα Λούσιμο και μία Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης των μαλλιών ή 7€ για ένα Χτένισμα, ένα Λούσιμο και μία Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης των μαλλιών (Έκπτωση 56%), από το ολοκαίνουριο κομμωτήριο «Elite Hair & Nails Salon» στη Θεσσαλονίκη!!!

Read more

12€ από 35€ για μια (1) ολική βαφή μαλλιών, ένα (1) λούσιμο και ένα (1) φορμάρισμα με ...

12€ από 35€ για μια (1) ολική βαφή μαλλιών, ένα (1) λούσιμο και ένα (1) φορμάρισμα με επωνυμα προϊόντα ,προσφορά από το Hair & Body Angel Spa στη Θεσσαλονίκη – έκπτωση 66%.

Read more

25€ από 61€ για (1) ένα κούρεμα, (4) τέσσερα χτενίσματα, (4) τέσσερις θεραπείες & (4) ...

25€ από 61€ για (1) ένα κούρεμα, (4) τέσσερα χτενίσματα, (4) τέσσερις θεραπείες & (4) τέσσερα λουσίματα σε (4) τέσσερις επισκέψεις,μία προσφορά από το Elite Hair Nails στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – έκπτωση 59%.

Read more

6 Συνεδρίες σε Μασχάλη ή Μέση – Θεσσαλονίκη 6 Συνεδρίες Φωτοαποτρίχωσης με Laser ...

6 Συνεδρίες σε Μασχάλη ή Μέση – Θεσσαλονίκη 6 Συνεδρίες Φωτοαποτρίχωσης με Laser και Rf – 40€ για 6 Συνεδρίες Φωτοαποτρίχωσης με Laser και Rf σε Άνω Χείλος ή Γραμμή Κοιλιάς ή 60€ για 6 Συνεδρίες σε Μασχάλη ή Μέση ή 70€ για 6 Συνεδρίες σε Bikini ή Full Face και Λαιμό ή Χέρια ή Κοιλιά ή 120€ για 6 Συνεδρίες σε Full Πόδια ή 150€ για 6 Συνεδρίες σε Πλάτη ή Θώρακα για άνδρες (Έκπτωση 50%), απο το «Beauty Studio Speleta» στην Θεσσαλονίκη!!!

Read more

Κούρεμα+Λούσιμο+Θεραπεία ή Αγωγή Ξηροδερμίας – Θεσσαλονίκη Ανδρικό ...

Κούρεμα+Λούσιμο+Θεραπεία ή Αγωγή Ξηροδερμίας – Θεσσαλονίκη Ανδρικό Κούρεμα+Styling – 6€ για ένα Ανδρικό Κούρεμα, ένα Λούσιμο και Styling ή 10€ για ένα Κούρεμα ένα Λούσιμο και Δώρο μια Θεραπεία Τριχόπτωσης με βλαστοκύτταρα ή μια αγωγή για Ξηροδερμία και Λιπαρότητα με φυτικά έλαια και peeling (Έκπτωση 50%), από το κομμωτήριο «Hair Shine» στη Θεσσαλονίκη!!!

Read more

Συνεδρία Ultherapy+RF σε Πρόσωπο και Λαιμό – Θεσσαλονίκη Ultherapy+RF – 220€ για μια ...

Συνεδρία Ultherapy+RF σε Πρόσωπο και Λαιμό – Θεσσαλονίκη Ultherapy+RF – 220€ για μια Συνεδρία Ultherapy και μια RF σε Πρόσωπο ή Λαιμό ή 340€ για μια Συνεδρία Ultherapy και μια RF σε Πρόσωπο και Λαιμό για εξάλειψη των ρυτίδων και παράγωγη κολλαγόνου διάρκειας 2-3 χρόνων με κάθε επίσκεψη 8-10 χρόνια νεότερη και δυνατότητα επανάληψης έως 3 φορές εντος ενός χρόνου (Έκπτωση 50%), απο το «Beauty Studio Speleta» στην Θεσσαλονίκη!!

Read more

Από 22€ ΜΟΝΟ για ένα Ξύλινο σπιτάκι για τον σκύλο ή τη γατούλα σας, σε 4 διαστάσεις ...

Από 22€ ΜΟΝΟ για ένα Ξύλινο σπιτάκι για τον σκύλο ή τη γατούλα σας, σε 4 διαστάσεις και 6 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξετε, ανοιγόμενο για ευκολία στο καθαρισμό του, και το ζωάκι σας θα είναι απόλυτα ευτυχισμένο!! Μια προσφορά από τις ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΓΓΕΛΗ, αρχικής αξίας από 45€. Έκπτωση 52%

Read more

Μία θεραπεία Κρυολιπόλυσης σε περιοχή της επιλογής σας, μία κλινικά δοκιμασμένη ...

Μία θεραπεία Κρυολιπόλυσης σε περιοχή της επιλογής σας, μία κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Ψύξης και το Lipolaser, στο κέντρο αισθητικής» Derma Figura» στην Θεσσαλονίκη!

Read more

10€ για μία full περιποίηση προσώπου που περιλαμβάνει μία συνεδρία οζονοθεραπείας, ...

10€ για μία full περιποίηση προσώπου που περιλαμβάνει μία συνεδρία οζονοθεραπείας, ντεμακιγιάζ και peeling προσώπου, βαθιά ενυδάτωση και επανεργοποίηση ενυδατικών μηχανισμών, φωτοθεραπεία και τοποθέτηση τελικής κρέμας, συνολικής διάρκειας 45 λεπτών στο «Dermafigura», αρχικής αξίας 40€ – Έκπτωση 75%!!!!!

Read more

Aπολαύστε μία ολοκληρωμένη συνεδρία ενός θεραπευτικού και χαλαρωτικού μασάζ ...

Aπολαύστε μία ολοκληρωμένη συνεδρία ενός θεραπευτικού και χαλαρωτικού μασάζ επιλεγμένο πάντα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, στο νέο χώρο «Thessmasaz» στην Καλαμαριά!

Read more

80€ από 150€ για μία θεραπεία μαλλιών Brazilian Keratin Therapy για ολόισια και μεταξένια ...

80€ από 150€ για μία θεραπεία μαλλιών Brazilian Keratin Therapy για ολόισια και μεταξένια μαλλιά έως και 5 μήνες, μία προσφορά από το κομμωτήριο Executive στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης – έκπτωση 47%!

Read more

59€ από 700€ για ένα ετήσιο συμβόλαιο οριστικής και μόνιμης αποτρίχωσης με IPL LASER με ...

59€ από 700€ για ένα ετήσιο συμβόλαιο οριστικής και μόνιμης αποτρίχωσης με IPL LASER με οχτώ (8) συνεδρίες σε full μπικίνι και oχτώ (8) συνεδρίες σε μασχάλες, μιά προσφορά απο το Αngel hair & body στη Θεσσαλονίκη – έκπτωση 92%.

Read more

9,90€ για μια Βάση Στήριξης Κινητών, καμερών, tablet ή GPS που στερεώνεται στον καθρέπτη ...

9,90€ για μια Βάση Στήριξης Κινητών, καμερών, tablet ή GPS που στερεώνεται στον καθρέπτη του αυτοκινήτου σας και επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση στις συσκευές σας χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από την οδήγηση, από την Sulehria store στην Αθήνα ή αποστολή σε όλη την Ελλάδα, αρχικής αξίας 16,90. Έκπτωση 42%!!

Read more

40€ για έναν Ασύρματο φορτιστή και Power Bank Θήκη για το Samsung Galaxy S4, σε λευκό χρώμα!!! ...

40€ για έναν Ασύρματο φορτιστή και Power Bank Θήκη για το Samsung Galaxy S4, σε λευκό χρώμα!!! Τοποθετείτε το κινητό σας στην θήκη και απλά το ακουμπάτε πάνω στο φορτιστή και εκείνο φορτίζει χωρίς την χρήση καλωδίων!! Απίθανα χρηστικό gadget από την Sulehria Store στην Αθήνα ή με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!!

Read more

25,90€ για ένα Αυτόνομο Σύστημα Συναγερμού για Μοτοσυκλέτα, με πολυφωνική Σειρήνα, ...

25,90€ για ένα Αυτόνομο Σύστημα Συναγερμού για Μοτοσυκλέτα, με πολυφωνική Σειρήνα, Immobilizer, λειτουργία ανεύρεσης, ρύθμιση ευαισθησίας, εκκίνηση και διακοπή κινητήρα από απόσταση, 2 τηλεχειριστήρια, αδιάβροχος, από την Sulehria Store στην Αθήνα ή με αποστολή σε όλη την Ελλάδα, αρχικής αξίας 45,90€. Έκπτωση 44%

Read more

Θεσσαλονίκη Τεστ Ανάλυσης Υγείας – 39€ από 100€ (Έκπτωση 61%) για 3 Υπηρεσίες ...

Θεσσαλονίκη Τεστ Ανάλυσης Υγείας – 39€ από 100€ (Έκπτωση 61%) για 3 Υπηρεσίες Εναλλακτικών Θεραπειών που περιλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο τεστ ανάλυσης του οργανισμού με την μέθοδο του Βιοσυντονισμου (Χρήση Επαγγελματικής συσκευής Βιοσυντονισμού τελευταίας τεχνολογίας), Μια Βίο-Ενεργειακή θεραπεία με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού για καταπολέμηση των παρασίτων και εναρμόνιση των οργάνων και συστημάτων του οργανισμού και ένα Spa ποδιών (Ποδόλουτρο) με συσκευή υδρομασάζ άκρων κ χρήση αιθέριων ελαίων και ειδικών αλάτων για αποτοξίνωση του οργανισμού, από το ΚΕ.Σ.Υ. «Κέντρο Σωματικής Υγείας» στη Θεσσαλονίκη!!!

Read more
1 2 3 4 9

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο