19€ για ένα καθαρισμό προσώπου, σε συνδυασμό με χαλαρωτικό μασάζ προσώπου και ...

19€ για ένα καθαρισμό προσώπου, σε συνδυασμό με χαλαρωτικό μασάζ προσώπου και κεφαλιού, από το Κέντρο Αισθητικής MediChic στο μετρό του Αγ. Δημητρίου, αρχικής αξίας 110€.Έκπτωση 83%!

Read more

Θεσσαλονίκη Καθαρισμός Προσώπου+Eνυδάτωση – 19€ από 80€ (Έκπτωση 76%) για έναν ...

Θεσσαλονίκη Καθαρισμός Προσώπου+Eνυδάτωση – 19€ από 80€ (Έκπτωση 76%) για έναν ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου, με χρήση ατμού, λεπτομερή Αφαίρεση Σμήγματος, Απόπτωση κερατινοκυττάρων, Rejuvance, εφαρμογή Μάσκας, εφαρμογή ορού με Υαλουρονικό Οξύ και αζουλένιο για τέλεια λάμψη και ενυδάτωση, από το «Beauty Tec» στη Θεσσαλονίκη!!!

Read more

35€ για σύσφιξη σώματος και λιπογλυπτική με έξι (6) συνεδρίες Ηλεκτροθεραπείας και ...

35€ για σύσφιξη σώματος και λιπογλυπτική με έξι (6) συνεδρίες Ηλεκτροθεραπείας και έξι (6) Κρυοθεραπείας προσφορά από το Κέντρο Αισθητικής από το +MEDIChic στο μετρό του Αγ. Δημητρίου αρχικής αξίας 600€ – έκπτωση 94%.

Read more

Μακιγιάζ Προσώπου Αργυρούπολη – 105€ από 400€ (Έκπτωση 74%) για Ημιμόνιμο Μακιγιάζ ...

Μακιγιάζ Προσώπου Αργυρούπολη – 105€ από 400€ (Έκπτωση 74%) για Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου σε Μάτια Άνω και Κάτω Γραμμή, από το Studio Αισθητικής «Beauty Secret» στην Αργυρούπολη!!!

Read more

Μια Θεραπεία Σώματος με Lifting Ulthera – Θεραπεία Προσώπου|Σώματος – Περιστέρι ...

Μια Θεραπεία Σώματος με Lifting Ulthera – Θεραπεία Προσώπου|Σώματος – Περιστέρι – 149€ για μια Θεραπεία Προσώπου ή 199€ για μια Θεραπεία Σώματος, με το νέο μη επεμβατικό Lifting Ulthera με υπερήχους που βραβεύτηκε στην Αμερική ως η καλύτερη μη επεμβατική θεραπεία (Έκπτωση 62%). Το μυστικό του Hollywood είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα, στο εξειδικευμένο κέντρο «Mediaspis» στο Περιστέρι πολύ κοντά στο μετρό Περιστερίου!!!

Read more

7€ από 20€ για μία ημιμόνιμη βαφή βλεφαρίδων σε μαύρη ή μπλέ της αρεσκείας σας για ...

7€ από 20€ για μία ημιμόνιμη βαφή βλεφαρίδων σε μαύρη ή μπλέ της αρεσκείας σας για έντονο βλέμμα και τονισμένες βλεφαρίδες, διάρκεια 6 μηνών, μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι – έκπτωση 65%

Read more

Από 40€ για ένα ετήσιο πρόγραμμα αποτρίχωσης Nd:Yag με 6 συνεδρίες σε περιοχή της ...

Από 40€ για ένα ετήσιο πρόγραμμα αποτρίχωσης Nd:Yag με 6 συνεδρίες σε περιοχή της επιλογής σας, από το «Golden Clinic»

Read more

6€ για 6 θεραπείες (1€ η θεραπεία μόνο) περιποίησης προσώπου που περιλαμβάνουν 2 ...

6€ για 6 θεραπείες (1€ η θεραπεία μόνο) περιποίησης προσώπου που περιλαμβάνουν 2 θεραπείες λεύκανσης προσώπου με οξέα φρούτων A.H.A, 2 θεραπείες Four Action και 2 θεραπείες caviar DNA Treatment και επανακτήστε τη λάμψη της επιδερμίδας σας με την φροντίδα και τις επαγγελματικές υπηρεσίες του Benevita Natural Wellness Spa στο Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ).Αξίας 60€.Έκπτωση 90%.

Read more

10€ απο 100€ για ένα βαθύ βιολογικό καθαρισμό προσώπου με ατμό και όζον, μάσκα ...

10€ απο 100€ για ένα βαθύ βιολογικό καθαρισμό προσώπου με ατμό και όζον, μάσκα πρωτεΐνης μεταξιού, ενυδάτωση με βλαστοκύτταρα ή Βotox (μη ενέσιμο) ή χαβιάρι και μάσκα υαλουρονικού οξέος, από τα κέντρα αισθητικής και κοσμετολογίας «Medichic» στην Κηφισιά πολύ κοντά στον ηλεκτρικό – έκπτωση 90%.

Read more

59€ από 650€ για 8 συνεδρίες Full bikini και 8 συνεδρίες μασχάλες-Ή-179€ από 1600€ για 8 ...

59€ από 650€ για 8 συνεδρίες Full bikini και 8 συνεδρίες μασχάλες-Ή-179€ από 1600€ για 8 συνεδρίες πόδια, 8 συνεδρίες Full bikini και 8 συνεδρίες μασχάλες-Ή-280€ από 2500€ για 8 συνεδρίες Full body για γυναίκες -Ή-310€ από 2500€ για 8 συνεδρίες Full body για άνδρες οριστικής αποτρίχωσης, στην περιοχή που επιθυμείτε με το νέο υπερσύγχρονο σύστημα SHR Laser, στον ολοκαίνουριο χώρο του ινστιτούτου ομορφιάς Glamour Med Spa 280 τ.μ στο Αιγάλεω (πλησίον στάση μετρό Αιγαλεω).Έκπτωση 91%.

Read more

35€ για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσώπου με 9 συνεδρίες που περιλαμβάνουν 3 ...

35€ για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσώπου με 9 συνεδρίες που περιλαμβάνουν 3 συνεδρίες Δερμοαπόξεσης ,3 Οξυγονοθεραπείες και 3 συνεδρίες με Τριπολικές ραδιοσυχνότητες (RF) για σύσφιξη, αντιγήρανση, ανάπλαση και αναδόμηση της επιδερμίδας του προσώπου σας, κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος από το κέντρο αισθητικής Elegant Beauty στην Νέα Ιωνία (πλησίον στάση Ησαπ Νέας Ιωνίας).Αξίας 360€.Έκπτωση 80%.

Read more

Νυφικό Μακιγιάζ+1 Δοκιμαστικό+Μακιγιάζ Μητέρας – Νυφικό Μακιγιάζ – ...

Νυφικό Μακιγιάζ+1 Δοκιμαστικό+Μακιγιάζ Μητέρας – Νυφικό Μακιγιάζ – Ηλιούπολη – 99€ για ένα Νυφικό Μακιγιάζ και πρόβα με 2 δοκιμαστικά ή 99€ για ένα Νυφικό Μακιγιάζ και πρόβα με ένα δοκιμαστικό και ένα Μακιγιάζ για τη Μητέρα της Νύφης (Έκπτωση 51%)! Κάντε την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας μαγευτική, με τις γνώσεις, τη τέχνη και την εμπειρία του «Coiffure Doxa» στην Ηλιούπολη !!!

Read more

50€ από 220€ για εφαρμογή υαλουρονικού για γέμισμα χειλιών,διόρθωση περιγράμματος ...

50€ από 220€ για εφαρμογή υαλουρονικού για γέμισμα χειλιών,διόρθωση περιγράμματος ή αύξηση όγκου-Η-90€ από 250€ για μία ενέσιμη εφαρμογή προσώπου με υαλουρονικό οξύ filler (1ml) για κάλυψη ρυτίδων σε ρινοπαρειακές ,μεσόφρυο,ζυγωματικά,σαγόνι,άνω χείλος στο δερματολογικό ιατρείo Human Perfection σε Κηφισιά και Κολωνάκι.Έκπτωση 77%.

Read more

Σεμινάριο Μακιγιάζ – Δάφνη – Ολοκληρωμένο Ατομικό Επαγγελματικό Σεμινάριο ...

Σεμινάριο Μακιγιάζ – Δάφνη – Ολοκληρωμένο Ατομικό Επαγγελματικό Σεμινάριο Μακιγιάζ, Πρωινό, Βραδινό, Νυφικό, διάρκειας 15 ωρών, χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών, με 55€ από 550€ (Έκπτωση 90%), από το ολοκαίνουργιο «Design4you» στη Δάφνη πολύ κοντά στο μετρό!!!

Read more

180€ από 1800€ για ένα ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόνο για άνδρες με ...

180€ από 1800€ για ένα ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόνο για άνδρες με οχτώ (8) συνεδρίες με Laser IPL 4ης γενιάς με ελεύθερη επιλογή περιοχών με επιλογή από: Full πόδια ή πλάτη & κοιλία ή στήθος & κοιλιά, μια προσφορά από το κέντρο αισθητικής Chic & Beauty Med Spaστο Περιστέρι ( ένανατι μετρό Άγιος Αντώνιος ) – έκπτωση 90%.

Read more

15€ για ένα Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου, με ατμό και όζον, λεπτομερή αφαίρεση ...

15€ για ένα Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου, με ατμό και όζον, λεπτομερή αφαίρεση σμήγματος και ΔΩΡΟ Θεραπεία Ενυδάτωσης και Σύσφιξης με αμπούλες και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό πρόσωπο, από το Beauty Spa, αποκλειστικά για γυναίκες, στην Καλλιθέα, αρχικής αξίας 80€. Έκπτωση 81%!!

Read more

ANTΙΓΗΡΑΝΣΗ & ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-29€ από 280€ για μια θεραπεία προσώπου με το ...

ANTΙΓΗΡΑΝΣΗ & ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-29€ από 280€ για μια θεραπεία προσώπου με το σύγχρονο μηχάνημα Γαλλικής προέλευσης, Laser plus 5ης γεννιάς, για αντιγήρανση και σύσφιξη προσώπου, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή, προσφορά από το MEDIChic , δίπλα από το Metro του Αγ. Δημητρίου.Έκπτωση 90%

Read more

99€ από 200€ για μια ενέσιμη θεραπεία Filler με υαλουρονικό οξύ (1ml / 1 σύριγγα) για ...

99€ από 200€ για μια ενέσιμη θεραπεία Filler με υαλουρονικό οξύ (1ml / 1 σύριγγα) για γέμισμα – περίγραμμα χειλιών ή ρινοπαρειακών και 2 ενέσιμες μεσοθεραπείες προσώπου,αντιοξειδωτικές ή cocktail βιταμινών-H-139€ από 350€ για μια ενέσιμη θεραπεία Filler με υαλουρονικό οξύ (2ml / 2 σύριγγες) για γέμισμα – περίγραμμα χειλιών ή ρινοπαρειακών,1 εφαρμογή ενέσιμου Botox Allergan (1 σύριγγα) σε πόδι χήνας ή μεσόφρυο και 2 ενέσιμες μεσοθεραπείες προσώπου, αντιοξειδωτικές ή cocktail βιταμινών στα υπερσύγχρονα πολυιατρεία Dharma Aesthetics στην Γλυφάδα και στον Πειραιά.Έκπτωση 51%.

Read more

290€ από 2000€ για ένα πρόγραμμα οχτώ (8) συνεδριών Full Body αποτρίχωσης με Laser IPL ...

290€ από 2000€ για ένα πρόγραμμα οχτώ (8) συνεδριών Full Body αποτρίχωσης με Laser IPL τελευταίας γενιάς κατάλληλο για μαυρισμένα δέρματα, μία προσφορά από το κέντρο αισθητικής Chic & Beauty Med Spa στο Περιστέρι ( ένανατι μετρό Άγιος Αντώνιος ) – έκπτωση 86%.

Read more

19€ από 140€ για δυο (2) συνεδρίες προσώπου που περιλαμβάνουν μια (1) μη ενέσιμη ...

19€ από 140€ για δυο (2) συνεδρίες προσώπου που περιλαμβάνουν μια (1) μη ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου και μια (1) ενυδάτωση προσώπου με υαλουρονικό οξύ, μία προσφορά από το κέντρο αισθητικής Chic & Beauty Med Spaστο Περιστέρι ( ένανατι μετρό Άγιος Αντώνιος ) – έκπτωση 86 %.

Read more

4 Θεραπείες Dermabration – Dermabration+Microneedle+Skin Rejuvenation – Αμπελόκηποι – 69€ για 4 ...

4 Θεραπείες Dermabration – Dermabration+Microneedle+Skin Rejuvenation – Αμπελόκηποι – 69€ για 4 Θεραπείες Dermabration ή 99€ για 2 Θεραπείες Dermabration, 2 Θεραπείες Microneedle με βιταμίνες και 2 Θεραπείες με Skin Rejuvenation και βλαστοκύτταρα, για έντονη αντιγήρανση και διόρθωση λεπτών γραμμών (Έκπτωση 75%)! Θεραπείες προσώπου από το Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών Αισθητικής στο «C’est moi Art Beauty» στους Αμπελόκηπους πλησίον της στάσης του Μετρό Πανόρμου!!!

Read more

5€ για Αποτρίχωση με Βιολογικό κερί Άνω χείλος ή πηγούνι, ένα καθαρισμό και ...

5€ για Αποτρίχωση με Βιολογικό κερί Άνω χείλος ή πηγούνι, ένα καθαρισμό και σχηματισμό φρυδιών και πλαϊνό μπικίνι, από το Beauty Spa, στην Καλλιθέα, αρχικής αξίας 15€. Έκπτωση 67%!!

Read more

Alexandrite Candela Gentle LASE®Plus: Ετήσιο πρόγραμμα Αποτρίχωσης για άνδρες και γυναίκες με το ...

Alexandrite Candela Gentle LASE®Plus: Ετήσιο πρόγραμμα Αποτρίχωσης για άνδρες και γυναίκες με το Alexandrite Candela Gentle LASE®Plus για 28€ από 120€ για 3 συνεδρίες αποτρίχωσης σε μικρές περιοχές της επιλογή σας- Ή – 45€ από 295€ για 3 συνεδρίες αποτρίχωσης για μεσαίες περιοχές – Ή – 74€ από 545€ για 3 συνεδρίες αποτρίχωσης για μεγάλες περιοχές – Ή -240€ από 1000€ για 3 συνεδρίες αποτρίχωσης Full Body με εφαρμογή από Πλαστικό Χειρουργό στο υπερσύγχρονο πολυιατρείο Dharma Aesthetics στην Γλυφάδα. Έκπτωση 67%.

Read more

Αποτρίχωση Πόδια+Μπικίνι Σεπόλια – 15€ από 30€ (Έκπτωση 50%) για μία Αποτρίχωση ...

Αποτρίχωση Πόδια+Μπικίνι Σεπόλια – 15€ από 30€ (Έκπτωση 50%) για μία Αποτρίχωση στις περιοχές Full Μπικίνι και Full Πόδια, από το «Stars Nails» στα Σεπόλια κοντά στο Μετρό!!!

Read more

Θεραπεία Προσώπου RF+Μάσκα – Aθήνα – 25€ από 80€ (Έκπτωση 69%) για μία Προσφορά ...

Θεραπεία Προσώπου RF+Μάσκα – Aθήνα – 25€ από 80€ (Έκπτωση 69%) για μία Προσφορά Λάμψης και Ανανέωσης Προσώπου με RF για έντονη Σύσφιξη με διάρκεια και μία Μάσκα με Βλαστοκύτταρα για ρυτίδες και Ενυδάτωση της επιδερμίδας διάρκειας 60 λεπτών, από το «Olotropiki Spa» δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής!!!

Read more
1 2 3 4 28

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο